:Anonymous: Lng=NL:VC=KZ:VT=*:VE=*:VD=*:VDM=*:VPP=*:VTI=*:VAO=:PCURR=USD:OrderType=CIS -->

Visum voor Kazachstan


Inreis-voorschriften voor Kazachstan voor buitenlanders

  1. Uw paspoort moet nog minstens 3 maanden na afloop van de geplande reis geldig zijn
  2. Reiskaartjes en documenten voor uw uitreis en uw verdere reis
  3. Een visum is nodig
  4. Inentingen zijn niet vereist

Documenten die nodig zijn voor het verkrijgen van een inreisvisum voor Kazachstan voor buitenlanders

  1. Uw geldige paspoort
  2. Het visumaanvraagformulier, volledig ingevuld en ondertekend
  3. Een pasfoto
  4. Een brief van uw werkgever, waarin de reden van uw reis wordt vermeld en dat u tijdens uw hele reis gegarandeerd een financiële ondersteuning krijgt.
  5. Een officiële uitnodiging door een toeristische organisatie uit Kazachstan. Deze organisatie moet in Kazachstan geregistreerd zijn. In de uitnodiging moeten uw naam, de inreis- en uitreisdatum en de verblijfplaatsen vermeld worden. De organisatie moet ook de bevestiging hebben, die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Kazachstan met vermelding van uw naam naar een Kazachse ambassade gestuurd is

Please note : Total duration of foreign national’s stay on the territory of the Republic Kazakhstan on a multiple entry "Business" visa must not exceed 120 days per year, except for individuals whose stay in the Republic of Kazakhstan is governed in accordance with the Decree of the Government of Kazakhstan N836 of June 19, 2001 "Rules of quota definition, conditions and order of issuing authorizations to employers hiring foreign workforce in the Republic of Kazakhstan"

Om een visumondersteuning te krijgen (een officiële uitnodiging uit Kazachstan voor het verkrijgen van een visum) kies het type visum dat u schikt en vul het onderstaande formulier in:

Please note that an entry to Kazakhstan cannot be made earlier than 2 weeks after submission of a visa support application. An earlier entry date indicated on an application will be revised by the Ministry of Foreign Affairs of Kazakhstan

Visum voor Kazachstan

Please complete form below in English (* required)

Place of permanent residence

Passport

Travel Information

Travel dates

Visa to be collected from Embassy/Consulate in

Contact Information

You can also e-mail your documents as an attachment to сvisa@visatorussia.com

* Please choose a payment method below

* Verification Code

Type the characters you see in the picture.

 

Need help? Customer care consultants are standing by.
Call us 7.495.665 5424 or US and Canada toll free 1 800 324 0492.
You can also send us an e-mail message and we will get back to you within the following business day.

Please note that our working languages are English and Russian.



De bijstand bij de verkrijging van Russisch visum is verleend in overeenstemming met de bepalingen uit Federale Wet nummer 115, van Russische Federatie. In de kosten voor deze dienstverlening zijn alle van Staatswege verschuldigde leges inbegrepen, geheven bij het lokale kantoor van FMS voor behandeling van visumaanvraag, ingediend door een Russische rechtspersoon.