Russisch visum online, Moskou, Rusland. Service voor het verkrijgen van een visumondersteuning voor toeristische en zakenvisa, meervoudige inreisvisa - de voor Rusland vereiste inreisdocumenten, formulieren van ambassades en consulaten. Visa voor Rusland en alle GOS-landen.  Visum til Rusland - Russisk visum online, Moskva. Rusland visumkrav, Ambassade og Konsulat ansøgningsskemaet. Visum til alle SNG-lande.  Visado ruso on-line, Moscú, Rusia. Servicios de apoyo en la obtención del visado de turismo, negocios, visado de entradas múltiples – documentos necesarios para entrar en Rusia, formularios de solicitud del visado de embajadas y consulados. Visados para Rusia y todos los paises de CEI.  Il visto della Russia online, Mosca, Russia. I servizi del supporto del visto per i visti turistici, d'affari, per ingressi multipli - i documenti necessari per l'ingresso nella Russia, i questionari del' Ambasciate e Consolati. I visti di tutti i paesi CPI.  Le visa russe on-line, Moscou, Russie. Les services de l’attribution du soutien pour les visas touristiques, commerciaux, d'entrée multiples – les documents necessaries pour l'entrée en Russie, les questionnaires des embassades et des consulats. Les visas en Russie et dans tous les pays de la CEI.  Visum nach Russland russisches Visum online, Moskau, Russland. Dienstleistungen der Visum-Unterstützung für Reise-, Handels-, mehrmalige Einreisevisum für Russland, Formulare der Russische Botschaften und Konsulate. Visum für Russland und alle GUS-Länder.  Российская виза онлайн, Москва, Россия. Услуги по предоставлению визовой поддержки для туристических, коммерческих, многократных виз – необходимые документы для въезда в Россию, анкеты посольств и консульств. Визы в Россию и во все страны СНГ.  Russian Visa Online. Tourist, Business, Multiple-Entry, Travel Russian Visa Support Services. Russian Federation Visa Requirements, Embassy and Consulate Application Form. Visas to all CIS Countries. 
Russian Visa Online, Moscow, Russia. Tourist, Business, Multiple-Entry Travel Russia Visa Support Invitation Services. Russian Federation Visa Requirements, Embassy and Consulate Application Form. Visas to all CIS Countries: Ukraine, Belarus, Kazakhstan, etc.
 


Visum til Kazakhstan

Når du rejser til Kazakhstan, skal du have den rigtige type indrejsevisum.

Det er en to trins proces at få visum til Kazakhstan. For det første skal du have en officiel skriftlig invitation fra et firma, der er godkendt af Kazakhstans udenrigs- og indenrigsministerier (Ministries of Foreign and Internal Affairs) kaldet "Visa Support Document" eller "Invitation". Herefter skal du tage denne invitation sammen med ansøgningsskemaet, to pasfotos og dit originale pas til det kazakhstanske konsulat for at få din visumansøgning behandlet.

Krav til udenlandske statsborgere ved indrejse i Kazakhstan

  1. Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder længere end dit tiltænkte ophold
  2. Gyldige billetter og dokumenter til returrejse eller vidererejse
  3. Visum er et krav
  4. Vaccination - ingen krav

Krav til udenlandske statsborgere for at opnå indrejsevisum til Kazakhstan

  1. Gyldigt pas
  2. Udfyldt og underskrevet ansøgningsformular
  3. Nye pasfotos
  4. Brev fra arbejdsgiver der forklarer formålet med rejsen og garanterer økonomisk støtte til rejsen.
  5. For rejsende i grupperejser:
    Brev fra rejsearrangøren der bekræfter rejseplanen, inklusiv en kopi af bekræftelsen fra et autoriseret kazakhstansk rejsebureau, som oplyser referencenumret til visummet.
    For individuelle rejsende:
    Bekræftelse fra hotelreservationer, kun gennem autoriseret kazakhstansk rejsebureau, der oplyser referencenummer til visummet.
    For forretningsrejsende:
    1. Officiel invitation fra en autoriseret organisation i Kazakhstan. Organisationen skal være lovligt registeret i Kazakhstan. Invitationen skal oplyse dit navn, dato for rejsen og de byer du vil besøge. Organisationen i Kazakhstan skal også få sendt en bekræftelse fra Udenrigsministeriet (Foreign Ministry of Kazakhstan) til ambassaden på dine vegne.

Please note : Total duration of foreign national’s stay on the territory of the Republic Kazakhstan on a multiple entry "Business" visa must not exceed 120 days per year, except for individuals whose stay in the Republic of Kazakhstan is governed in accordance with the Decree of the Government of Kazakhstan N836 of June 19, 2001 "Rules of quota definition, conditions and order of issuing authorizations to employers hiring foreign workforce in the Republic of Kazakhstan"

For at opnå "Visa Support Authorization" (officiel visuminvitation fra Kazakhstan), skal du nedenfor vælge din visumtype og udfylde ansøgningsskemaet "Visa Support Application Form":

Visum til Kazakhstan
Please complete form below in English (* required)
* Last name as it appears in passport:
* First name as it appears in passport:
Middle name as it appears in passport:
* Sex: malefemale
* Birthday:
* Country of Birth:
For persons born in the USA or EU Countries it is sufficient to indicate a state or region. Anyone born in the former USSR or other countries must include the actual city of birth.
* City of Birth:
* Present citizenship:
Place of permanent residence:
* Country:
* Region/State:
Passport
* Passport number:
* Passport issued:
* Passport expiration:
Required scanned document uploads (up to five files):
 




You can also e-mail your documents as an attachment to сvisa@visatorussia.com
This application can not be processed until the required documents are received. We appreciate your understanding.
Travel Information:
Travel dates: 
* Arrival:
* Departure:
* Names of cities to be visited (maximum 5):
Visa to be collected from Embassy/Consulate in:
* Country:
* City:
 
Contact Information:
* Your company name:
* Your position in company:
* Your company address:
* Country:
* City:
* State/Province:
* Zip/Postal Code:
* Phone:
Fax:
* Your E-mail:
Comments:
* Please choose a payment method below:
* Verification Code
Type the characters you see in the picture.
 
 
 
 
 


Har du brug for hjælp? Konsulenter fra kundeservice er klar til at hjælpe.
Ring til os på +7.495.956 4422 eller fra USA og Canada gratis på 1 855 956 4422
Du kan også sende os en e-mail og vi vil vende tilbage til dig den følgende arbejdsdag.

Please note that our working languages are English and Russian.




Den Russiske visa support leverer services i henhold til krav af den Russiske Føderations federale lov nr. 115. Serviceomkostningerne indeholder alle officielle afgifter, der er nødvendige for behandling af dokumenter i det lokale FMS’s kontor af den Russiske juridiske enhed.