:Anonymous: Lng=DK:VC=KZ:VT=*:VE=*:VD=*:VDM=*:VPP=*:VTI=*:VAO=:PCURR=USD:OrderType=CIS -->

Visum til Kazakhstan


Når du rejser til Kazakhstan, skal du have den rigtige type indrejsevisum.

Det er en to trins proces at få visum til Kazakhstan. For det første skal du have en officiel skriftlig invitation fra et firma, der er godkendt af Kazakhstans udenrigs- og indenrigsministerier (Ministries of Foreign and Internal Affairs) kaldet "Visa Support Document" eller "Invitation". Herefter skal du tage denne invitation sammen med ansøgningsskemaet, to pasfotos og dit originale pas til det kazakhstanske konsulat for at få din visumansøgning behandlet.

Krav til udenlandske statsborgere ved indrejse i Kazakhstan

  1. Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder længere end dit tiltænkte ophold
  2. Gyldige billetter og dokumenter til returrejse eller vidererejse
  3. Visum er et krav
  4. Vaccination - ingen krav

Krav til udenlandske statsborgere for at opnå indrejsevisum til Kazakhstan

  1. Gyldigt pas
  2. Udfyldt og underskrevet ansøgningsformular
  3. Nye pasfotos
  4. Brev fra arbejdsgiver der forklarer formålet med rejsen og garanterer økonomisk støtte til rejsen.
  5. For rejsende i grupperejser:
    Brev fra rejsearrangøren der bekræfter rejseplanen, inklusiv en kopi af bekræftelsen fra et autoriseret kazakhstansk rejsebureau, som oplyser referencenumret til visummet.
    For individuelle rejsende:
    Bekræftelse fra hotelreservationer, kun gennem autoriseret kazakhstansk rejsebureau, der oplyser referencenummer til visummet.
    For forretningsrejsende:
    1. Officiel invitation fra en autoriseret organisation i Kazakhstan. Organisationen skal være lovligt registeret i Kazakhstan. Invitationen skal oplyse dit navn, dato for rejsen og de byer du vil besøge. Organisationen i Kazakhstan skal også få sendt en bekræftelse fra Udenrigsministeriet (Foreign Ministry of Kazakhstan) til ambassaden på dine vegne.

Please note : Total duration of foreign national’s stay on the territory of the Republic Kazakhstan on a multiple entry "Business" visa must not exceed 120 days per year, except for individuals whose stay in the Republic of Kazakhstan is governed in accordance with the Decree of the Government of Kazakhstan N836 of June 19, 2001 "Rules of quota definition, conditions and order of issuing authorizations to employers hiring foreign workforce in the Republic of Kazakhstan"

For at opnå "Visa Support Authorization" (officiel visuminvitation fra Kazakhstan), skal du nedenfor vælge din visumtype og udfylde ansøgningsskemaet "Visa Support Application Form":

Please note that an entry to Kazakhstan cannot be made earlier than 2 weeks after submission of a visa support application. An earlier entry date indicated on an application will be revised by the Ministry of Foreign Affairs of Kazakhstan

Visum til Kazakhstan

Please complete form below in English (* required)

Place of permanent residence

Passport

Travel Information

Travel dates

Visa to be collected from Embassy/Consulate in

Contact Information

You can also e-mail your documents as an attachment to сvisa@visatorussia.com

* Please choose a payment method below

* Verification Code

Type the characters you see in the picture.

 


Har du brug for hjælp? Konsulenter fra kundeservice er klar til at hjælpe.
Ring til os på 7.495.665 5424 eller fra USA og Canada gratis på 1 800 324 0492
Du kan også sende os en e-mail og vi vil vende tilbage til dig den følgende arbejdsdag.

Please note that our working languages are English and Russian.




Den Russiske visa support leverer services i henhold til krav af den Russiske Føderations federale lov nr. 115. Serviceomkostningerne indeholder alle officielle afgifter, der er nødvendige for behandling af dokumenter i det lokale FMS’s kontor af den Russiske juridiske enhed.